Udlejning

Vi udlejer lejeboliger på seks attraktive adresser i det centrale og nordlige Aarhus

Hvem er Høgh & Rousing udlejning?

Vi udlejer lejeboliger på seks attraktive adresser i det centrale og nordlige Aarhus, og har mere end 12 års erfaring med udlejning af lejligheder i Aarhus.

Vi har nyrenoverede lejligheder til leje i ældre charmerende bygninger, samt lejligheder i nyopførte etageejendomme. Lejlighederne i vores nyopførte etageejendomme er som hovedregel designet til at være yderst delevenlige, og mange af vores lejeboliger har endda altaner – så du kan nyde udelivet, selvom du befinder dig midt i byen. Fælles for alle de lejligheder vi har til leje er, at de er i god stand og har både sjæl og charme.

Hos Høgh & Rousing Udlejning er vi stolte af at vi gør tingene rigtigt. Vi følger reglerne til punkt og prikke, vi behandler vores lejere fair og så forventer vi også at vores lejere behandler os fair. Det betyder f.eks. at vi forventer alle ejere overholder ejendommenes ordensreglementer og at de behandler deres lejebolig som var der deres egen ejendom.

Sådan får du fat i en lejebolig

Hvis du er boligsøgende og ønsker at få fingrene i en af vores lejeboliger, så skal du besøge Høgh administration.

Udlejningen af vores lejligheder varetages af Høgh Administration, og du finder information om hvilke lejeboliger og lejligheder der pt. er ledige på deres hjemmeside.

Send en forespørgsel på lejebolig

At bo i Aarhus

Aarhus er måske bedst kendt som Jyllands hovedstad, men byen som også er blevet kaldt verdens mindste storby, har enormt meget at byde på. I 2017 er byen europæisk kulturhovedstad, hvilket har skabt et stort fokus på de mange tilbud man finder i Aarhus. Den charmerende by er spækket med kunst, musik, cafeer, restauranter og massevis af shopping muligheder.

En rundtur i Aarhus

Det kan være svært at beslutte hvor man skal slå sig ned i Aarhus. De forskellige områder, har alle hver deres charme.

Langs åen ligger et væld af hyggelige caféer og restauranter. Her krydser gågaden med de bedste shopping og indkøbsmuligheder. For enden af gågaden finder du Latinerkvarteret. De smalle brostensbelagte gader giver en hyggelig sydeuropæisk atmosfære. I disse gader finder du en lang række designerforretninger, brugskunst, cafeer og kaffebarer.

Går du i stede­­t en tur ned i Vestergade, finder man en alsidig kultur, hvor kunst, caféliv, specialbutikker, restauranter, genbrug og spillesteder mødes. I den sydlige del af Aarhus finder du det skønne Frederiksbjerg. Det er området der har det hele. Der er fyldt med små lokale butikker, restauranter, caféer, delikatesseforretninger og meget mere. Her ligger også den populære og charmerende Jægergårdsgade med sine mange små specialbutikker. Du har i dette område også Ingerslev Boulevard, der er kendt for sine torvedage. Her er der blandt andet mulighed for at købe friske råvarer og blomster.

Skal du ud i det fri, finder du i denne ende af byen både Mindeparken, Tangkrogen, Marselisborghavn og Dyrehaven. I den nordlige del af Aarhus finder du blandt andet Trøjborg. Trøjborg er ”byen i byen” der er præget af sit pulserende forretningsliv og sine mange lejligheder. På Trøjborg er de fleste ejendomme bygget omkring store fælleshaver som beboerne frit kan bruge. Trøjborg er primært hjemsted for studerende og unge familier, formentlig på grund af den korte afstand til den indre by og Universitetet. Bydelen grænser desuden op til Riis Skov som bliver flittigt benyttet til løbe og gåture, og har havbadet ”Den Permanente” indenfor kort afstand.