Hvem er vi

Historien bag Høgh & Rousing Koncernen

Fra hobby til virkelighed

Høgh & Rousing er i dag et professionelt ejendomsselskab, men historien bag byder på meget mere end det. Historien startede som en hobby der gennem hårdt arbejde og virkelyst, udviklede sig for de to grundlæggere Mads Høgh og Allan Rousing. Den ene var ejendomsmægler og den anden håndværker, og kunne begge bidrage til det, der senere skulle vise sig at blive en bæredygtig succes.

Projekterne startede i det små med opkøb af enkelte lejligheder og senere hen kom tagprojekterne. De havde bemærket, at der lå et stort potentiale i de mange gamle tørrelofter der i rigtig mange ejendomme, lå ubrugte hen. Idéen var at udnytte de kvadratmeter, som disse ubrugte loftsarealer udgjorde til at skabe nogle nye lækre taglejligheder. De ville tilbyde ejendommenes beboere, at få lagt et nyt gratis tag, for til gengæld at få overdraget ejerskabet af de ubrugte loftsarealer, som så blev konverteret til taglejligheder der efterfølgende kunne sælges. Udover et nyt tag fik foreningerne ofte en pose penge som kunne anvendes til anden istandsættelse eller evt. nye altaner på ejendommen.


I årerne efter begyndte man at investere i større ejendomme, byggeretter og i mindre grad erhvervsejendomme og en større organisation fulgte med bagved. Mange af virksomhedens medarbejdere har været med ”fra start” og kender den særlige DNA og krav til kvalitet og aftaler.


Det var Mads og Allans nysgerrighed og virkelyst der skabte grobunden for virksomheden, som sidenhen skabte fundamentet for den koncern som Høgh og Rousing er i dag.


Det har aldrig kun handlet om at tjene penge. Virksomheden havde fra start en holdning til kvalitet og er aldrig gået på kompromis med dette, hvilket afspejler sig i de færdige lejligheder og ikke mindst de mange kunder der gennem årerne er kommet tilbage med ønsket om, at købe en lejlighed mere.