[table id=12 responsive=scroll/]

[slideshow_deploy id=’5524′]

Ejendommen

Ejendommen blev nyopført i 2016/17. Her får du en moderne lejlighed af høj kvalitet i smukke rammer. Hos Høgh & Rousing kræser vi for detaljen, og det er bestemt ikke en undtagelse i denne ejendom.

Der er i alt 41 lejemål, der er henholdsvis 2 og 3-værelses. Størrelsen svinger mellem ca. 46-89 kvm. De 2-værelses lejligheder har indbyggede klædeskabe i soveværelset. Alle lejlighederne har flotte hvide køkkener fra HTH, og er udstyret med køle/frys, indbygningsovn, keramisk kogeplade og opvaskemaskine. Vaskemaskine skal selv medbringes af lejer. Alle lejemål fra 1. sal og op har egen altan på 5 kvm. I stuen er der egen terrasse på 5 kvm., samt et mindre grønt areal.

Til ejendommen er der et stort fælles udeareal med grillplads og rig mulighed for havespil og lignende. Der er elevator i alle opgange. Der er mulighed for parkering af cykel i både kælder og gård. Yderligere er der et pulterrum til hvert lejemål.

TRYK HER, hvis du ønsker at leje en af ejendommens lejligheder. Så kommer du direkte til vores ejendomsadministrators opnoteringsformular.

Beliggenheden

Ejendommen er beliggende Centralt i Aarhus. Blot et stenkast derfra finder du gågaden med de bedste indkøbsmuligheder, et væld af caféer, mange restauranter, museer og med Hovedbanegården inden for ganske få minutters gå gang. Ved Hovedbanegården finder du også det store shopping center, Bruuns Galleri.

Lige rundt om hjørnet ligger den populære og charmerende Jægergårdsgade med sine mange små specialbutikker. Skal du ud i det fri, finder du inden for ca. 5-10 min. på cykel både Mindeparken, Tangkrogen, Marselisborghavn og Dyrehaven.

Der er gode indkøbsmuligheder. Tæt ved ejendommen ligger både en Føtex, Netto, Rema 1000 og Kvickly.

Inden for cykelafstand, kan man nemt komme til diverse afdelinger af Universitet. Der går derudover både almindelige buslinjer og A-buslinjer ca. 100 m fra ejendommen.

[table id=33 responsive=scroll /]