Hvem er Høgh & Rousing udlejning?

Høgh & Rousing Udlejning er en del af bygge og entreprenørvirksomheden Høgh & Rousing. Vores udlejningsaktiviteter består i at udleje ejendomme og boliger til både erhverv og private.

Lejeboligerne består både af Høgh & Rousings egne ejendomme og ejendomme der administreres af Høgh & Rousing for eksterne kunder. Hos Høgh & Rousing Udlejning agerer vi fuldstændig ens, uanset hvordan ejerforholdet af en ejendom er. Det betyder i praksis at vi i administrationen behandler alle ejendomme ens.

Vesterbrogade-baenk
Stue 1

Høgh & Rousing har mere end 12 års erfaring med udlejning af lejligheder i Aarhus, og står for udlejningen af mere end 300 lejligheder i Aarhus. Høgh & Rousing har lejligheder til leje på flere attraktive adresser i Aarhus, og vi har både lejligheder i ældre charmerende bygninger, som vi selv har nyrenoveret, og lejligheder i nyopførte etageejendomme. Lejlighederne i vores nyopførte etageejendomme er som hovedregel designet til at være yderst delevenlige, og mange af vores lejeboliger har endda altaner – så du kan nyde udelivet, selvom du befinder dig midt i byen. Fælles for alle de lejligheder vi har til leje er, at de er i god stand og har både sjæl og charme. Derudover har vi fået enkelte rækkehuse til udlejning, primært på forskellige adresser i Hørning, som ligger 13 minutter fra Aarhus banegård.

Hvordan vi agerer som udlejer

blomst
DSCF6927-redigeret

Hos Høgh & Rousing Udlejning er vi stolte af at vi gør tingene rigtigt. Vi følger reglerne til punkt og prikke, vi behandler vores lejere fair og så forventer vi også at vores lejere behandler os fair. Det betyder f.eks. at vi forventer alle ejere overholder ejendommenes ordensreglementer og at de behandler deres lejebolig som var der deres egen ejendom.

Boligsøgende
Boligsøgende der ønsker at komme i betragtning til en af vores lejeboliger, skal benytte vores opnoteringsformular som kan finders herunder. Vi har naturligvis også en mail, men hvis man skriver til os der, vil man blive bedt om at benytte vores formular i stedet. Derfor anbefaler vi at boligsøgende går direkte til formularen, i stedet for at kontakte os på anden vis.

Eksisterende lejere
Login boksen på denne hjemmeside er henvendt imod til eksisterende lejere. De har alle et login hertil, og finder på siden al tænkelig information omkring deres ejendom, herunder kontaktinformation til ejendommens administrerende medarbejder, vigtige kontaktinformationer på f.eks. håndværkere og manualer til diverse apparater.

Hvordan man får en lejebolig igennem os

Opnoteringsformular
Når du som boligsøgende kontakter Høgh & Rousing Udlejning skal det som tidligere beskrevet foregå igennem vores opnoteringsformular. Når vi modtager en henvendelse herigennem kategoriserer vi den i vores database og kontakter dig, når vi har en ledig lejebolig der matcher dine ønsker og behov. Fordelen ved vores opnoteringsliste er at du automatisk får besked når vi har en ledig lejebolig der matcher dine ønsker til både bolig og beliggenhed.

Følg os på Facebook
Derudover anbefaler vi at følge os på Facebook, så vil du nemlig modtage jævnlige opdateringer på vores boligaktiviteter og hvad vi mener du skal vide som boligsøgende i Aarhus, herunder information om vores kommende boligprojekter og nye aftaler – så er du godt opdateret på hvad der sker på det Aarhusianske boligmarked.
Du kan finde vores Facebook side her.

Facerbook – Lejebolig – Høgh & Rousing

14 hours ago
LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago
LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY

At bo i Aarhus

moensgade
Tordenskjoldsgade - bygningen

Aarhus er måske bedst kendt som Jyllands hovedstad, men byen som også er blevet kaldt verdens mindste storby, har enormt meget at byde på. I 2017 er byen europæisk kulturhovedstad, hvilket har skabt et stort fokus på de mange tilbud man finder i Aarhus. Den charmerende by er spækket med kunst, musik, cafeer, restauranter og massevis af shopping muligheder.

En rundtur i Aarhus
Det kan være svært at beslutte hvor man skal slå sig ned i Aarhus. De forskellige områder, har alle hver deres charme.

Langs åen ligger et væld af hyggelige caféer og restauranter. Her krydser gågaden med de bedste shopping og indkøbsmuligheder. For enden af gågaden finder du Latinerkvarteret. De smalle brostensbelagte gader giver en hyggelig sydeuropæisk atmosfære. I disse gader finder du en lang række designerforretninger, brugskunst, cafeer og kaffebarer.

Går du i stede­­t en tur ned i Vestergade, finder man en alsidig kultur, hvor kunst, caféliv, specialbutikker, restauranter, genbrug og spillesteder mødes. I den sydlige del af Aarhus finder du det skønne Frederiksbjerg. Det er området der har det hele. Der er fyldt med små lokale butikker, restauranter, caféer, delikatesseforretninger og meget mere. Her ligger også den populære og charmerende Jægergårdsgade med sine mange små specialbutikker. Du har i dette område også Ingerslev Boulevard, der er kendt for sine torvedage. Her er der blandt andet mulighed for at købe friske råvarer og blomster.

Skal du ud i det fri, finder du i denne ende af byen både Mindeparken, Tangkrogen, Marselisborghavn og Dyrehaven. I den nordlige del af Aarhus finder du blandt andet Trøjborg. Trøjborg er ”byen i byen” der er præget af sit pulserende forretningsliv og sine mange lejligheder. På Trøjborg er de fleste ejendomme bygget omkring store fælleshaver som beboerne frit kan bruge. Trøjborg er primært hjemsted for studerende og unge familier, formentlig på grund af den korte afstand til den indre by og Universitetet. Bydelen grænser desuden op til Riis Skov som bliver flittigt benyttet til løbe og gåture, og har havbadet ”Den Permanente” indenfor kort afstand.