Projektbeskrivelse

TORSHØJVÆNGET 122, HASSELAGER

TYPE: RENOVERING AF PRIVATBOLIG

ADRESSE: TORSAGERVÆNGET 122, HASSELAGER

PROJEKTBESKRIVELSE:

Lone havde en gammel garage som hun aldrig brugte. Den var praktisk til opbevaring af barnevogn og lignende, men i lang tid havde den ikke rigtig været brugt til noget og stod egentlig bare tom.

Et familiemedlem foreslog at omdanne den til en stue, og det hjalp Høgh & Rousing Lones familie med.

FØR PROJEKTETS IGANGSÆTTELSE

UNDER PROJEKTETS UDARBEJDELSE

EFTER PROJEKTETS AFSLUTNING

KUNDEOPLEVELSEN

Lene fortæller:
Det har været mega godt, og trygt. Det har været fedt, at den samme projektleder har fulgt os hele vejen igennem, og det har simpelthen betydet så meget for os, at der ikke har været flere inde over. Vi fik skabt en relation og det tror jeg kun kommer alle til gode, at man forstår hinanden. Vi har faktisk haft følelsen af, at det har været et fælles projekt, at det har betydet noget for alle, og det er super fedt at det er ikke kun os det betyder noget for. Der har været en helt vild god kommunikation og nogle håndværkere der er gået op i deres arbejde.

Og jeg syntes det er så lækkert at der er en mand der har stået og tænkt over hver en ting han har lavet, og alt hvad vi rører ved herhjemme, har han stået med i sine hænder og skåret og målet og passet til.

Alt hvad der er herinde, alt hvad vi kigger på, det er der en der har stået og brugt sine hænder på at lave til os. Det elsker vi simpelthen følelsen af – det er så lækkert.
Det er blevet mega godt.

FAKTA OM PROJEKTET

BYGGETID: 1,5 måneder
PROJEKTSUM: CA. 200.000 KR

Skriv et svar