[table id=46 responsive= scroll/]

[slideshow_deploy id=’5515′]

Ejendommen

Ejendommen blev opført i 1913. Den er sidenhen blevet renoveret i 2004, så den fremstår ny og moderne. Lejlighederne er ideelle til et par eller som delelejlighed.

I alle lejemålene er køkkenerne udstyret med køle/frys, komfur og opvaskemaskine. I kælderen er der mulighed for at gøre brug af det fælles vaskeri, hvor der ligeledes er cykelparkering mm.

TRYK HER, hvis du ønsker at leje en af ejendommens lejligheder. Så kommer du direkte til vores ejendomsadministrators opnoteringsformular.

Beliggenheden

Lejligheden er beliggende i det populære område, Trøjborg. Trøjborg er ”byen i byen”, og er mest præget af et pulserende forretningsliv og mange lejligheder. Trøjborg er primært hjemsted for studerende og unge familier, formentlig på grund af den korte afstand til den indre by og Universitetet.

Trænger du til en pause fra det pulserende byliv, kan du tage en gåtur i den dejlige natur i Riis Skov, der ligger umildbart ved siden af Trøjborg. Gennem Riis Skov og ud mod kysten finder du havbadet – Den Permanente. I sommermånederne er stranden det mest besøgte i Aarhus. Der er både livredder, omklædningsrum, kiosk, toiletter og vandhaner. I vintermånederne bliver stedet primært brugt til vinterbadning.

Af indkøbsmuligheder ligger der en Fakta i nabobygningen, samt en Løvbjerg og Rema 1000 ca. 400 m. fra adressen.

Indenfor 2-3 minutters gåafstand fra ejendommen kører flere buslinjer, både almindelige busser og A-buslinjer.

[table id=40 responsive=scroll/]