Projektbeskrivelse

THINGVALLAGADE 7, AARHUS N

TYPE: RENOVERING AF PRIVATBOLIG

ADRESSE: THINGVALLAGADE 7, AARHUS N

PROJEKTBESKRIVELSE:

Kunden startede sit projekt med at hyre en byggerådgiver, som hjalp dem med at udarbejde en komplet af deres kommende byggeprojekt. De fik så nogle forskellige firmaer til at give tilbud på opgaven og valgte så at det var Høgh & Rousing som skulle renovere deres hus.

Projektet bestod af en totalrenovering af kundens køkken/alrum og stue. De store elementer i dette projekt var indbygningen af en stålbjælke, så en bærende væk kunne blive fjernet, og udskæringerne til 2 nye vinduespartier i henholdsvis stuen og alrummet. Det færdige resultat indeholder et gennemgående gulv, som skaber kontinuitet imellem rummene og et helt nyt køkken med en specialtilpasset bænk – så alle familiens medlemmer kan være med til madlavningen.

UNDER PROJEKTETS IGANGSÆTTELSE

EFTER PROJEKTETS AFSLUTNING

KUNDEOPLEVELSEN:

Det viste sig at byggebeskrivelsen havde enkelte mangler, som gjorde der skulle foretages nogle ændringer til projektet. Her var kunden meget tilfreds med den måde hvorpå Høgh & Rousing håndterede ændringerne, uden det havde nævneværdig indflydelse på tidsplanen.

Kunden har været meget tilfreds med vores arbejde og har generelt set været meget glad for vores konstruktive og løsningsorienterede tilgang til processen. Kunden var specielt tilfreds med vores håndværkeres evne til at skabe special løsninger der satte prikken over i’et og sikrede at kundens ønsker blev opfyldt.

FAKTA OM PROJEKTET

BYGGETID: 2 MÅNEDER

PROJEKTSUM: CA. 313.000 KR. EKSKL. MOMS

Skriv et svar