[table id=15  responsive “scroll”/]

[slideshow_deploy id=’5316′]

Ejendommen

Ejendommen er nyopført i 2017 og ligger på Vesterbro Torv, hvor det gamle posthus førhen lå. Ved udfordring af arkitekturen og bygningens særpræg, har vi hos Høgh & Rousing forsøgt at være med til at skabe lidt nyt og spændende liv til torvet.

Som beboer har man også adgang til en 400 kvm. stor fælles og meget indbydende tagterrasse med masser af hyggelig siddepladser, plantekrukker m.v., samt en mindre terrasse på 1. sals niveau. Fra tagterrassen har man mulighed for se over flere af byens tage og derved opleve byen på en helt anden måde.

Ejendommen består af 30 lejemål fordelt på 2, 3 og 4 værelses lejligheder fra ca. 70 – 130 kvm. Hvoraf 17 af dem er delevenlige. Der er både lys og præsentabel hovedtrappe, udvendige trapper samt elevator, der har stop på hver etage hele vejen fra kælder til tagterrassen.

Køkkenerne er alle fra Invitas URBAN serie i hvid, med laminatbordplade og grebsfrie låger og skuffer. Alle køkkener er fuldt udstyret med hårde hvidevarer, inkl. opvaskemaskine.

TRYK HER, hvis du ønsker at leje en af ejendommens lejligheder. Så kommer du direkte til vores ejendomsadministrators opnoteringsformular.

Beliggenheden

Ejendommen er beliggende centralt i Smilets by, Aarhus. Den ligger blot et stenkast fra gågaden med de bedste indkøbsmuligheder, et væld af caféer, mange restauranter, museer og med Botanisk have og den Gamle By inden for ganske få minutters gå gang.

Lige ved Ejendommen finder du Vestergade, der for mange er kendt som musikkens centrum i Aarhus. Du finder her en alsidig kultur, hvor kunst, caféliv, specialbutikker, restauranter, genbrug og spillesteder mødes. Her finder du blandt andet også den over 100 år gamle Café Vestergade.

Der ligger både en SuperBrugsen og en Kiwi, på samme torv som ejendommen er beliggende. Derudover ligger der en Netto ca. 200 m fra ejendommen, så der er masser af indkøbsmuligheder.

Inden for cykelafstand, kan man nemt komme til diverse afdelinger af Universitet. Der går derudover både almindelige buslinjer og A-buslinjer ca. 100 m fra ejendommen.

[table id=37 responsive=scroll/]