Projektbeskrivelse

OTTE RUDS GADE 55, TRØJBORG

TYPE: PRIVAT LEJLIGHEDSRENOVERING

ADRESSE: OTTE RUDS GADE 55, AARHUS N

PROJEKTBESKRIVELSE:

Høgh & Rousing blev hyret til at foretage en totalrenovering af en 2-plans lejlighed på Otte Ruds Gade. Kunden havde fokus på at alt blev udført i de bedste materialer og til den rigtige pris.

Kunden valgte Høgh & Rousing ud fra firmaets professionelle tilgang til byggeprocessen. Han var specielt glad for at vi fungerede sparringspartner i udviklingen af flere af lejlighedens detaljer, at der blev afholdt tilstrækkelige byggemøder før og under byggeriet, at der var én fast kontaktperson under hele byggeprocessen og at vi var villige til at ændre på enkelte detaljer undervejs i byggeriet.

UNDER PROJEKTETS UDARBEJDELSE

DET FÆRDIGE PROJEKT

KUNDEOPLEVELSEN

Vi blev hyret til at skabe en lejlighed ud over det sædvanlige i de eksisterende rammer. Vi startede med at flytte vægge i køkkenet og badeværelset, så kundens tanker kunne realiseres. Efter en kort nedbrydningsfase skabte vi et moderne køkken der havde stor sammenhæng med den nye kombinerede stue & spisestue. Det moderne badeværelse er karakteriseret ved at der kun er fliser i brusenichen, mens resten af rummet er opbygget af malede filtvægge.

Da vi spurgte vores kunde om hvad det bedste ved den nye lejlighed var, kunne han slet ikke begrænse sig. Kunden fortæller: ”Det bedste ved lejligheden er dens enkle klare linjer, brugen af kvalitetsmaterialer, de gode og store lysindfald, at der er indlagt gulvvarme i hele lejligheden og de lækre egetræsgulve i stuen, køkkenet og i vores indvendige trappeopgang. Det giver en speciel kontinuitet.

Dertil kommer vores nye store åbne badeværelse med terrazzo gulv, og det at vi både har en lækker altan og terrasse. Men hvis jeg skal holde mig til én ting, så er det bedste nok den måde hvorpå Høgh & Rousing formåede at forene nyt og gammelt efter den store renovering”.

Vi er meget stolte af denne renovering og er specielt glade for, at det også i denne renoveringsopgave lykkedes at overgå vores kundes forventninger.

FAKTA OM PROJEKTET

BYGGETID: 10 UGER
PROJEKTSUM: 765.000 kr.

Skriv et svar