Projektbeskrivelse

OMEGA 5, SØFTEN

TYPE: NYBYGGERI AF KONTOR & LAGERBYGNING

ADRESSE: OMEGA 5, SØFTEN

PROJEKTBESKRIVELSE:

Denver Electronics havde brug for et nyt hovedkvarter med tilhørende lagerfaciliteter. Høgh & Rousing fandt en grund til virksomhedens nye hovedsæde i et erhvervsområde beliggende i Søften, 5 minutter fra E45. Høgh & Rousing har opført en bygning der er skræddersyet til virksomhedens behov, og som giver Denver Electronics rammerne til at fortsætte sin vækst.

UNDER PROJEKTETS UDARBEJDELSE

DET FÆRDIGE PROJEKT

KUNDEOPLEVELSEN

Denver Electronics fortæller:

Vi søgte nye lokaler fordi vi simpelthen ikke kunne ansætte nogen. Vi havde boet på vores tidligere adresse siden 1997, og der er sket en del siden da.

Vi har valgt at følge samme model, med en kombination af kontor og lager lokaler. Her i de nye rammer har vi dog forøget kontorfaciliteterne væsentligt. En af de væsentligste grunde til vi har ønsket så store lager lokaler er, at det giver os mulighed for at forøge kontorfaciliteterne i fremtiden, så vi kan fortsætte vores vækst i denne bygning.

Vi valgte at samarbejde med Høgh & Rousing, da de ejede en interessant grund, tæt på motorvejen og Aarhus. Der var også andre grunde i dette område, men så ville vi blive lukket noget inde. Med denne placering ligger vi lige ud til vejen, tæt på offentlig transport og med maksimal eksponeringsværdi til de mange bilister der benytter landevejen mellem Aarhus og Hinnerup.

Vi er meget glade for byggeriet og vi syntes rammerne fungerer godt. Der er en dejlig lyd akustik, den får megen ros fra de ansatte, så der fungerer byggeriet specielt godt.

FAKTA OM PROJEKTET

BYGGETID: 10 MÅNEDER
PROJEKTSUM: 14.700.000 KR. EKSKL. MOMS

Skriv et svar