[table id=14 responsive= scroll/]

[slideshow_deploy id=’5404′]

Ejendommen

En moderne og nutidig ejendom, der blev renoveret i 2012-13. Som altid har vi hos Høgh & Rousing kræset for detaljen og skabt moderne og charmerende lejligheder af den bedste kvalitet. Der er i alt 25 lejemål i ejendommen, bestående af både 2 og 3-værelses lejemål, der varierer i størrelsen fra 50-85 kvm.

Køkkenerne er udstyret med alt i hårde hvidevarer, køle/frys, komfur og opvaskemaskine. Lejlighederne er ekskl. vaskemaskine, det skal beboerne selv medbringe. Der er en fin kælder med opbevaringsrum og mulighed for at parkere sin cykel.

TRYK HER, hvis du ønsker at leje en af ejendommens lejligheder. Så kommer du direkte til vores ejendomsadministrators opnoteringsformular.

Beliggenheden

Ejendommen er beliggende i Midtbyen, Aarhus C. Den ligger tæt på gågaden med de bedste indkøbsmuligheder, et væld af caféer, mange restauranter, museer og med Botanisk Have og Den Gamle By lige i baghaven.

Der er fine indkøbsmuligheder. Inden for ca. 250-300 m ligger en Netto og SuperBrugsen.

Ejendommen ligger indenfor cykelafstand til diverse afdelinger af Universitet. Hvis cyklen er flad, er der gode busforbindelser kun 100 m fra ejendommen. Herfra kører der både almindelige busser og A-linje busser.

[table id=30  responsive=scroll/]