Projektbeskrivelse

KYSTVEJEN 59, AARHUS C

TYPE: FACADERENOVERING AF ETAGEEJENDOM

ADRESSE: KYSTVEJEN 59, AARHUS C

PROJEKTBESKRIVELSE:

Høgh & Rousing har hjulpet Per med at få lavet en gennemgribende facaderenovering af sin ejendom, inklusiv en udskiftning af vinduerne. En af grundende til Per tog kontakt til os var at naboejendommene havde fået renoveret deres facader og hans ejendom til sammenligning lå lidt som en sort klat, så derfor var det på tide at få lavet noget ved det.

FØR PROJEKTETS IGANGSÆTTELSE 

EFTER PROJEKTETS AFSLUTNING

KUNDEOPLEVELSEN

Per fortæller:

Jeg valgte Høgh & Rousing fordi jeg havde hørt meget godt om dem og hørt der er styr på det dernede. Jeg har nogle forskellige lejemål rundt om i Aarhus og manglede egentlig en samarbejdspartner som kunne lave en totalløsning for mig. Jeg har tidligere selv koordineret de forskellige fag ved fraflytninger, renoveringer og lignende opgaver. Det gider jeg ikke rigtig mere og ved at vælge Høgh & Rousing skulle jeg kun snakke med én virksomhed – det tiltalte mig.

Jeg syntes det er gået rigtig fint med projektet. Der har været en fin dialog mellem projektlederen og mig, det har været tydeligt at der har været styr på det.
Og resultatet, det ser bare rigtig flot ud. Ja, skide godt ud, for at sige det som det er.

FAKTA OM PROJEKTET

BYGGETID: 2 MÅNEDER
PROJEKTSUM: 362.000 KR. EKSKL. MOMS

Skriv et svar