[table id=7 responsive =scroll/]

[slideshow_deploy id=’5375′]

Ejendommen

Ejendommen blev opført i 2016. Du får her en moderne lejlighed af høj kvalitet i smukke rammer. Hos Høgh & Rousing kræser vi for detaljen, og det er bestemt ikke en undtagelse i denne ejendom. Køkkenerne er udstyret med nye hvide køkkener fra HTH med alt i hårde hvidevarer. Lejligheden er ekskl. vaskemaskine, det skal beboerne selv medbringe. Der er en god kælder, hvor hver lejlighed har sit eget pulterrum. Lejlighederne har alle egen altan, derudover er der også mulighed for at bruge det hyggelige gårdareal der hører til ejendommen.

TRYK HER, hvis du ønsker at leje en af ejendommens lejligheder. Så kommer du direkte til vores ejendomsadministrators opnoteringsformular.

Beliggenheden

Lejligheden er beliggende i det dejlige Aarhus N. Placeringen er den ideelle for den studerende. Indenfor gåafstand ligger de forskellige afdelinger af Aarhus Universitet, hvad end det er ved Universitetsparken, Katrinebjerg, Nobelparken eller Aarhus BSS.

Et stenkast fra ejendommen finder man både Fitness World, Urban Gym, hyggelige lokale forretninger og det populære indkøbscenter Storcenter Nord.

Trods lejligheden ligger i den nordlige del af Aarhus, er der kun 1,5 km. til centrum. Her finder du blandt andet gågade, byliv og gode shopping og spisemuligheder.

Blot 3-4 minutters gå gang fra lejligheden kører to A-buslinjer, med afgang ca. hver 10. minut.

[table id=5 responsive=scroll/]