Investeringsprojekter for alle

Køb en lejlighed eller lav en større investering

Høgh og Rousing laver både større og mindre projekter og vi tilbyder investeringsprojekter for alle, både dem der ønsker at købe en enkelt lejlighed, fx som forældrekøb, og dem der ønsker at foretage større ejendomsinvesteringer.

Virksomheden er født ud fra idéen om at konvertere uudnyttede tørrelofter til taglejligheder – hvilket fortsat er en af vores byggesten. I dag har vi desuden en velfungerende håndværksafdeling med in-house projektstyring, samt en velfungerende investerings- og udlejningsafdeling.

Vi bygger stadig taglejligheder i uudnyttede loftsrum, vi totalrenoverer ældre ejendomme og vi bygger nye etageejendomme. Alle vores projekter, store som små, er karakteriseret af vores umiskendelige fokusering på detaljen. Vores holdning er nemlig, at kvalitet fornægter sig ikke og god kvalitet betaler sig på sigt.

Lejligheder til salg

Høgh og Rousing har stor ekspertise indenfor ejendomsmarkedet, og råder over et bredt udvalg af lejligheder. De lejligheder vi har til salg er som hovedregel nyopførte taglejligheder, ofte med fantastisk udsigt og altan, eller nyrenoverede lejligheder i ældre charmerende ejendomme.

Fælles for alle Høgh & Rousings salgsopstillinger er, at de er udført i kvalitetsmaterialer og er centralt beliggende. Nedenfor kan du se et udvalg af de lejligheder, vi har til salg på nuværende tidspunkt. Hvis du er interesseret i en af lejlighederne, kan du kontakte os ved at trykke på knappen “kontakt os” herunder. Den formular du bliver ledt hen til bedes du udfylde med dine kontaktoplysninger, hvornår i tidsrummet 8-17 det er bedst at træffe dig, samt hvilken lejlighed du er interesseret i.

AKTUELLE EMNER

Nybygget 2-værelses lejlighed på 70 kvm.
med vestvendt tagterrasse.

Adresse: Søndre Ringgade 21, 5. sal – 8000 Aarhus C
Læs mere om lejligheden ved at trykke her.

Salgspris kr. 2.550.000,-