0

Boliginvesteringer

0

TAGRENOVERINGER

0

LEJLIGHEDER I AARHUS & KØBENHAVN

0

AFSLUTTEDE PROJEKTER

DIN PROFESSIONELLE SAMARBEJDSPARTNER

Høgh & Rousing er en professionel entreprenørvirksomhed og ejendomsselskab, med speciale i tagrenovationer.
Vores services inkluderer gratistag, håndværk, ejendomsinvestering, samt udlejning og administration.
Vi tilbyder både totalentrepriser og renoveringer for private, og vores dygtige murer-, maler-,
VVS- og tømrer svende løser alle opgaver med smil og højt humør.

Tag

GRATIS TAG

Få skiftet dit gamle tag ud med et nyt – helt gratis! Det eneste vi skal have til gengæld er dit loftrum.

En smart og billig måde at få nyt tag, hvor vi tager os af alt det praktiske.

HÅNDVÆRK

Kompetente håndværkere lige ved hånden! Om end du mangler en tømrer, maler eller VVS-montør, kan vi hjælpe.

Vi har en fast håndværkerstab på over 25 mand, der spænder vidt i faggrupper, kvalifikationer og specialer.

EJENDOMS-
INVESTERING

Invester eller køb en af vores mange boliger. Vi har mange attraktive løsninger, og hjælper gerne med at finde en, som matcher dine ønsker og behov.

udlejningadmin

UDLEJNING &
ADMINISTRATION

Køb eller lej din nye bolig igennem Høgh & Rousing. Udover egne lejligheder i Aarhus administrer vi også en række øvrige boliger.

På grund af vores store udvalg er der løbende ledige lejemål og boliger til salg.

Historien bag Høgh & Rousing Koncernen

Fra hobby til virkelighed

Høgh & Rousing er i dag en professionel entreprenørvirksomhed og ejendomsselskab, men historien bag byder på meget mere end det. Historien starter med en drøm, en hobby der gennem ben hårdt arbejde og virkelyst, udvikler sig og blive til en realitet. For vores to grundlæggere Mads Høgh og Allan Rousing begyndte det hele som en hobbyvirksomhed. Den ene var ejendomsmægler og den anden håndværker, og de havde begge interesse i at renovere og istandsætte lejligheder. De startede med at købe lejligheder, som de med hjælp fra eksterne håndværkere satte i stand. Det første fælles projekt, var istandsættelsen af en lejlighed på Marselisborg Allé 11.

Projektet på Marselisborg Allé blev en stor succes, og de startede derfor et nyt projekt på Dronning Magrethe Vej 55. Tankerne om at gøre denne hobbyvirksomhed til en reel virksomhed begyndte for de to ejere i 2002, i en skurvogn på netop denne adresse. Her sad de en dag og snakkede om fremtiden og mulighederne på markedet. Denne snak udviklede sig til den idé, som skulle visse sig at danne grobunden for den nuværende koncern. De havde bemærket at der lå et kæmpe markedspotentiale i de tørrelofter den i rigtig mange lejlighedskomplekser, lå ubrugte hen. Idéen var at udnytte de kvadratmeter, som disse ubrugte loftsarealer udgjorde til at skabe lækre taglejligheder. De ville tilbyde ejendommene at få lagt et nyt gratis tag, for til gengæld at få overdraget ejerskabet af de ubrugte loftsarealer, som så blev konverteret til taglejligheder de efterfølgende kunne sælge.

Det var Mads og Allans nysgerrighed der skabte en hobbyvirksomhed, som sidenhen skabte fundamentet for den virksomhed som Høgh og Rousing er i dag.

I november 2003 blev deres hobby nemlig til en rigtig virksomhed. Idéen om taglejlighederne viste sig at være en mulighed, som der ikke var andre på markedet der afdækkede, og derfor stiftede Mads Høgh og Allan Rousing virksomheden Høgh & Rousing Erhverv. Den blev sidenhen til Høgh & Rousing A/S og blev markedsført under navnet GRATISTAG.DK.

Navnet ”GRATISTAG” blev valgt ud fra tanken ”hvorfor kalde det andet end det, det er?”, og så var det tilmed både kort og præcist. Denne tanke fortæller en stor del om hvem Mads Høgh og Allan Rousing er, og hvilken koncern de driver. Vi lægger en stor ære i at levere det vi lover. For os handler det ikke udelukkende om at tjene penge, men om at drive en virksomhed med et værdisæt, som vi i Høgh & Rousing alle kan stå indenfor. Derfor har det været et fundamentalt mål, helt fra begyndelsen, at levere en ydelse til kunden, som overgår deres forventninger og som er af en kvalitet, man ikke møder mange andre steder.

Hos Høgh & Rousing sætter vi en ære i at levere den rigtige løsning i første hug. Det kan nogle gange tage lidt længere tid og måske koste lidt mere, men hellere det end at vi ikke kan stå inde for det endelige resultat.