[table id=13 responsive “scroll” /]

[slideshow_deploy id=’5343′]

Ejendommen

Ejendommen er nyopført i 2015. Du får her en moderne lejlighed af høj kvalitet i smukke rammer. Hos Høgh & Rousing kræser vi for detaljen, og det er bestemt ikke en undtagelse i denne ejendom. Der er i alt 20 lejemål, samt 1 erhvervslejemål. Lejemålene fås både som 2 og 3-værelses, og varierer i størrelsen mellem 65-89 kvm. Ejendommen er i fire etager, og er udstyret med elevator.

De flotte køkkener er fra Invita og er alle fuldt udstyret med hårde hvidevarer.

Næsten alle lejemål har egen altan. Men hvis ikke dette er tilfældet, er der også mulighed for at benytte den lækre fælles tagterrasse med udsigt over byens tage.

TRYK HER, hvis du ønsker at leje en af ejendommens lejligheder. Så kommer du direkte til vores ejendomsadministrators opnoteringsformular.

Beliggenheden

Ejendommen er beliggende i hjertet af Aarhus. Den ligger blot et stenkast fra gågaden med de bedste indkøbsmuligheder, et væld af caféer, mange restauranter, museer og med Botanisk have inden for ganske få minutters gang.

Der er gode indkøbsmuligheder. Du finder inden for 100-200 meters afstand både en SuperBrugsen, Aldi og Rema 1000.

Ejendommen ligger indenfor cykelafstand til diverse afdelinger af Universitet. Hvis cyklen er flad, er der gode busforbindelser tæt ved, der kører både almindelige busser og A-linje busser fra Nørre Allé og Klostertorvet.

[table id=43 responsive=scroll/]