Projektbeskrivelse

AMTOFTVEJ 12, VEJLBY

TYPE: RENOVERING AF PRIVATBOLIG

ADRESSE: AMTOFTVEJ 12, VEJLBY

PROJEKTBESKRIVELSE:

Jakob og Line manglede plads i deres lille hus og stod foran en tagudskiftning. Høgh & Rousing hjalp Jakob og Line med at ombygge og modernisere deres overetage. De fik renoveret deres kviste, nye tagvinduer og isoleret deres tag, så det nu opfylder isoleringskravene for nye huse.

Derudover fik de en lækker hems, som kan opdeles i 2 hemse hvis de ønsker det, og så fik de et nyt flot teglstenstag.

FØR PROJEKTETS IGANGSÆTTELSE

EFTER PROJEKTETS AFSLUTNING

KUNDEOPLEVELSEN

Jakob og Line fortæller:

Det er jo et sindssygt lækkert rum heroppe. Det er virkelig virkelig lækkert, og det giver en masse lys ned,
hvilket er sindssygt fedt. Selvom vi er høje så kan vi jo sagtens bruge det, og vi forestiller os at når Emil bliver gammel så kan han have sit teenageværelse med seng oppe ovenpå. Og så er det bare fedt med blotlagte bjælker, det er virkelig fedt.

Vi er virkelig glade for kvaliteten af arbejdet. De går op i deres arbejde og efterlader det pænt, de var så søde og rare, og vi kunne tale med dem, og hvis der har været noget de var i tvivl om så kom de bare ned for at spørge.

De tog så meget hensyn, også til naboerne, og de var gode til at rydde op hver dag inden de gik. Efter de er taget afsted er det yderst begrænset hvad vi har fundet, af søm og skruer og rester fra de har været her, rundt omkring i haven.

De går op i deres arbejde og efterlader det pænt, og det er dejligt at de var søde og rare, og vi kunne tale med dem og hvis der har været noget de var i tvivl om så har de bare kommet herned for at spørge.

Vi har fået det som vi gerne ville have det, selvom det har kostet nogle ændringer undervejs, så er det blevet lige som vi gerne ville have det.

FAKTA OM PROJEKTET

BYGGETID: 1,5 måneder

PROJEKTSUM: CA. 200.000 KR

Skriv et svar